PITE HAVSBAD GROUP
Norra Sveriges största hotellkoncern
PITE HAVSBAD GROUP
Norra Sveriges största hotellkoncern
PITE HAVSBAD GROUP
Norra Sveriges största hotellkoncern
Föregående
Nästa

Vintersatsningar med is och spa

Pite Havsbad Group är idag norra Sveriges största hotell- och konferensaktör med totalt sex anläggningar från fjäll till kust. Pite Havsbad, Cape East, Hotell Laponia, Hemavans Högfjällshotell, Nordkalotten samt nykomlingen Skogen Hotell, ingår alla i vårt lag och ger oss ett brett och variationsrikt utbud.

Under alla årstider, veckor och dagar jobbar vi med konferens, turism och nöjen i en bransch som ständigt förändras. Framförallt ser vi ett ökat intresse för vinterturismen, vilket vi välkomnar och står väl rustade för att möta. Våra anläggningar har under de senaste åren genomgått ett stort förnyelse- och utvecklingsarbete. Vi har även lanserat nya koncept och slagit rekord. Bland annat med nära 14.000 personer på Pite Havsbads Beach Party under en varm och oförglömlig kväll i juli. Vi är självklart nöjda men utvecklingen fortsätter.

Lagom till vinterns intåg öppnas än en gång Cape East i Haparanda. Ett unikt spahotell med utsikt över Torneälvens utlopp och världens största bastu. 

 

Allt samlat i ett lika välkomnande som elegant komplex. När snön och kylan hittat till vår del av landet lanserar vi vårt hitintills största erbjudande vad gäller vinteraktiviteter. För den som önskar uppleva snö både morgon och kväll, vankas övernattning i igloo på Pite Havsbad. Om konferensgrupper vill ha något alldeles extra vad gäller lokaler och miljö, står isbrytaren redo för tjänstgöring. Utöver hundspann, snöskoterturer och gokart på is, erbjuder vi även en stor variation av nöjen och mat med utsikt över det frusna havet.

Vi växer, är stora och blir större. Dock är vi väl medvetna om värdet av en smidig och anpassningsbar organisation. Tveka inte att kontakta oss vare sig ni är en familj, ett kompisgäng, den tight sammansvetsade firman eller en jättekoncern. Våra anläggningar och vårt motto gäller för alla gäster – Mest konferens, boende och upplevelse för pengarna!

Läs mer om våra företagserbjudanden här